Om oss

Välkommen till Golvläggningsexperterna

Här är några bra skäl till att anlita oss som din auktoriserade och erfarna golvspecialist:

  • Lägre totalkostnad – vi kan alltid göra jobbet till ett bra pris utan att tumma på kvaliteten.

  • Större trygghet – vi har bra garantier på alla våra uppdrag.

  • Högre kompetens – våra medarbetare är alla välutbildade golvspecialister med de rätta certifieringarna.

  • Bättre för miljön – vi har ett miljötänk i alla led och utvecklar ständigt vårt miljöarbete.

  • Enklare för beställare – vi är flexibla och lyssnar alltid noga på våra kunder. 

Golvläggning är en av våra stora specialiteter men vi utför alla typer av uppdrag som har med trägolv att göra, oavsett om det handlar om renovering, golvslipning eller olika lack- och oljebehandlingar.

Våra erfarna och kunniga golvläggare är flexibla och noggranna. Vi utför alltid våra uppdrag med hög kvalitet och toppfinish – alltid i en öppen och resultatinriktad dialog med kunden. Dina behov och önskemål är alltid i fokus för oss. Detta gör att du kan känna en trygghet i hur arbetet utförs. Vi vill att du som kund ska bli nöjd med resultatet! Vi utför dessutom uppdrag inom måleri och tapetsering. 

Fräscha golv för framtiden

Med känsla för form och design installerar, slipar och renoverar vi golv som känns exklusiva och fräscha i många år framåt. Vi ger nytt liv åt gamla golv genom effektiv och skonsam golvslipning med moderna dammfria maskiner. Vi renoverar trasiga och skadade golv och lägger självklart även nya där behovet finns. Våra golvläggare skapar en kvalitet som känns från fötterna genom hela kroppen och in i själen. Det ska vara skänt att gå på ett trägolv. 

Miljön i fokus för oss

Miljötänket år också mycket viktigt för oss, det är lika viktigt på lång sikt som kvalitetstänkandet. Allt överblivet material källsorteras, efter varje uppdrag vi utför. Vår miljöpolicy är ett levande dokument som ständigt uppdateras efter den senaste forskningen. Att arbeta grönt med miljön i tankarna är självklart för oss.

Vi jobbar i hela Stockholm och Uppsala. Välkommen att kontakta oss för en gratis offert, hjälp & råd eller ett besiktningsuppdrag.

Vi lämnar alltid 2 års garanti på våra arbeten. Fakturan gäller som garantibevis.
Garantin är kostnadsfri och ingår alltid i samtliga våra tjänster. Våra hushållsnära tjänster är avdragsgilla enligt ROT.

Golvläggarproffsen i Stockholm!