Nytt golv

Ett nytt trägolv ger rummet en helt ny karaktär. Vi lägger alla typer av trägolv – golv i valnöt, ek, ask och andra träslag – med noggranna och effektiva metoder. Vi har omfattande erfarenhet av att lägga golv, vilket garanterar ett bra resultat varje gång. Dessutom är vi glada att kunna erbjuda mycket attraktiva priser. 

Tveka inte att höra av dig om du har frågor om trägolv! 

Golvet är viktigt

Många personer inser inte hur viktigt golvet är för ett rum – både som inredning och för själva känslan. Vi har genom åren skaffat oss en stor vana av att lägga in nya golv och det är framförallt trägolv som ligger oss varmast om hjärtat.

Naturligtvis kan vi även jobba med andra typer av golv – man att det är något speciellt med ett vackert trägolv är något som de flesta skriver under på. Om du lägger in ett trägolv – valnöt, ek, ask eller något annat träslag – så kommer du direkt att känna en betydligt lyxigare och mer exklusiv känsla i hela rummet. Vi hoppas att vi får hjälpa dig att nå denna förändring i ditt hem.

Trägolv har lång livslängd

Det fina med trägolv är att de har en väldigt lång livslängd och att de med rätt skötsel bara blir vackrare med åren. Golven får en patina och genom att kontakta oss även för en golvslipning så kan vi under en lång tid se till att hålla kontakten med varandra. Vi lägger in ditt nya golv och därefter hjälper vi dig att underhålla det allt eftersom åren förflyter. Vi tar ansvar för ditt golv även efter att vi lagt in det.

Vi har de nödvändiga certifikaten och erfarenheten för att lägga in ditt nya golv och det spelar ingen roll om det handlar om en hall, ett kök eller ditt vardagsrum. Vi kan även hjälpa till att rekommendera dig till rätt val – att vi genom åren jobbat mycket med golvläggning har  gett oss kunskapen om vilket träslag som fungerar bäst i ett rum och vilka sorter som man kanske ska undvika i ett annat rum. Vi hjälper gärna till och bistår dig med goda råd gällande ditt nya golv.

Vi jobbar effektivt och prisvärt

Vi jobbar alltid efter att vara så effektiva som möjligt då vi lägger in ett nytt golv. Vi vet att det kan vara jobbigt att leva i det byggkaos som ett golvbyte kan innebära och därför ser vi till att jobba effektivt enligt nya metoder – utan att för den sakens skull tumma ett dugg på kvaliteten på arbetet. Ditt nya golv ska vara perfekt och detta är någonting vi strävar efter vid varje uppdrag.

Där vi lagt in ett nytt golv kommer det aldrig att synas några bubblor, några sprickor eller några andra förfulande skavanker – vi ska alltid lämna ett snyggt golv och en nöjd kund efter oss då vi lämnar ett uppdrag.

Högkvalitativa, effektiva och prisvärda jobb är det vi alltid strävar efter.

Låt oss hjälpa dig att lägga in ditt nya golv redan idag!

Vi lägger ditt golv!